Menu

Pizza

Nasza pizza to wyjątkowe połączenie ręcznie robionego ciasta z starannie dobranymi składnikami najwyższej jakości.
Ciasto składa się z wody ze źródła Antoniego Matecznego, mąki, drożdży i soli wielickiej. Po wyrobieniu ciasto wyrasta przez 24 godziny w specjalnie przygotowanych do tego warunkach.
Przy wyborze produktów kierujemy się smakiem, sposobem wytwarzania, pochodzeniem i najwyższą jakością. Większość z nich pochodzi z Włoch od certyfikowanych producentów.
Sos do pizzy powstaje z najlepszych na świecie pomidorów San Marzano DOP.

Małe co nieco

Sałatki

Dodatki

Book a Table

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sedolorm reminusto doeiusmod tempor condorico consectetur adipiscing elitut aliquip.

Alergeny

Zgodnie z obowiązującymi przepisami UE przedstawiamy listę alergenów występujących w naszych daniach:

Gluten – pszenica, żyto, jęczmień, owies, orkisz, kamut / Skorupiaki (Shellfish) / Jaja (Eggs) / Ryby (Fish) / Orzeszki ziemne (Peanuts) / Soja (Soya) / Mleko (Milk) / Orzechy (Nuts) – migdały, orzechy laskowe, orzechy włoskie, orzechy nerkowe, orzeszki pekan, orzechy brazylijskie, orzechy pistacjowe, orzechy makadamia, orzechy Queensland / Seler (Celery) / Gorczyca (Charlock) / Nasiona sezamu (Sesame seeds) / Dwutlenek siarki (Sulphur dioxide) / Łubin (Lupine) / Mięczaki (Molluscs)

loading...